Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Problem with zmdbintegrityreport

  1. #11
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Reno, NV, USA
    Posts
    203
    Rep Power
    9

    Default

    yea, I still have same Perl path problem also. I'm happy that the database errors have been corrected but I'd like a fix for the Perl path problem.

    Anybody else who saw this error fixed it?

  2. #12
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    623
    Rep Power
    10

    Default

    The perl issue fix is checked in and will show in the next release.

    thanks
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  3. #13
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Reno, NV, USA
    Posts
    203
    Rep Power
    9

    Default

    if you want the fix right now, it is easy enough fix. Per Brian's code:

    modifiy /opt/zimbra/libexec/zmdbintegritycheck and change line 29 from:
    Code:
    use lib "${zimbra_home}/zimbramon/lib";
    to
    Code:
    use lib "/opt/zimbra/zimbramon/lib";
    This fixed the issue for me.

    John

Similar Threads

  1. Zimbra, WM5.0, AS + problem with regional fonts
    By wojo2000 in forum Zimbra Mobile
    Replies: 7
    Last Post: 06-25-2007, 01:04 AM
  2. strange MTA Relay Problem
    By pfuschi in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-31-2006, 10:51 AM
  3. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 10:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •