Results 1 to 7 of 7

Thread: Syslog message. What...

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Location
    Oklahoma
    Posts
    703
    Rep Power
    9

    Default Syslog message. What...

    does this mean???

    Jul 10 14:30:37 webmail slapd[5422]: is_entry_objectclass("", "2.5.6.1") no objectClass attribute
    Jul 10 14:30:37 webmail slapd[5422]: is_entry_objectclass("", "2.5.6.1") no objectClass attribute
    Jul 10 14:30:38 webmail slapd[5422]: is_entry_objectclass("", "2.5.6.1") no objectClass attribute
    Jul 10 14:30:38 webmail slapd[5422]: <= bdb_equality_candidates: (zimbraDomainType) index_param failed (18)
    Jul 10 14:30:38 webmail slapd[5422]: <= bdb_equality_candidates: (zimbraServiceEnabled) index_param failed (18)
    Jul 10 14:30:38 webmail slapd[5422]: is_entry_objectclass("", "2.5.6.1") no objectClass attribute

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Probably this:
    Quote Originally Posted by Abak View Post
    and some lines that repeat in /var/log/zimbra.log
    May 21 07:53:58 portal slapd[6620]: <= bdb_equality_candidates: (zimbraDomainType) index_param failed (18)
    May 21 07:53:58 portal slapd[6620]: <= bdb_equality_candidates: (zimbraMailStatus) index_param failed (18)
    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    You can ignore the errors in /var/log/zimbra.log - they're only a warning about a missing index (no, it shouldn't be indexed).

  3. #3
    Join Date
    May 2007
    Location
    Oklahoma
    Posts
    703
    Rep Power
    9

    Default Server status

    When opening the admin console, sometimes the server status is there and sometimes it tells me the logger service must be installed. It is installed and works part of the time. I thought these messages may be related to the server status problem. If not, do you know why the status may show up sometimes and not at other times? It seems like I may have to restart the server to get it to come back.

    I running on SuSE 10 and everything appears to be working. At least I'm sending and receiving mail.

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Last edited by mmorse; 07-10-2007 at 01:23 PM.

  5. #5
    Join Date
    May 2007
    Location
    Oklahoma
    Posts
    703
    Rep Power
    9

    Default Full Version #

    4.5.4_GA_763.SuSE10_20070418140902 SuSE10 FOSS EDITION

  6. #6
    Join Date
    May 2007
    Location
    Oklahoma
    Posts
    703
    Rep Power
    9

    Default It's back this morning.

    Without doing anything, I check the server status from the admin console and it shows back up.

    Even though the admin console refuses to show the status at times, if I view the system logs directly, the logs are working. It seems the admin console just has trouble from time to time.

  7. #7
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    It's been a while, but I think I remember that some of the 'logger service must be installed' issues were solved in 4.5.5 and 4.5.6 -you might consider upgrading

    If logger actually quits occasionally - upgrade to 4.5.6: Bug 14945 - logger intermittently stops without warning after pruning
    http://www.zimbra.com/forums/adminis...g-14945-a.html
    Last edited by mmorse; 07-11-2007 at 06:37 AM.

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 07-19-2007, 02:00 AM
  2. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  3. Network Service Error with MIME encoded message
    By Glenham in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 10-17-2006, 09:37 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 08-10-2006, 10:55 PM
  5. Migration from Exchange 2003
    By goetzi in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 11-22-2005, 09:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •