Results 1 to 5 of 5

Thread: Restauration problem with 4.5.4 NE

  1. #1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3
    Rep Power
    8

    Default Restauration problem with 4.5.4 NE

    Hello,

    when I try to restaure an account I get this error :
    Message: system failure: Error executing redoOp
    Code d'erreur: service.FAILURE
    Method: ZmCsfeCommand.prototype.invoke
    Détails:soap:Receiver

    any idea ?

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3
    Rep Power
    8

    Default I get the same error when I try in command line

    [zimbra@zmail01 ~]$ zmrestore -ca -s zmail01.xxxx.com -a user@xxxx.fr -pre restore
    Error occurred: system failure: Error executing redoOp

    The restore stop on 7 july, and I need all message from last week ...

    Any idea ?

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Bordeaux, France
    Posts
    140
    Rep Power
    9

    Default

    try to stop and restart mailbox service.
    I had an issue like that with convertd deamon that was down...
    That issue is still wainting for a real diagnosic from support (case 13574)

  4. #4
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3
    Rep Power
    8

    Default The problem is recuring

    The only solution for me is a full backup every day...
    It's bad solution...

    :-(

  5. #5
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Bordeaux, France
    Posts
    140
    Rep Power
    9

    Default

    did you try my tip ?

Similar Threads

  1. Zimbra, WM5.0, AS + problem with regional fonts
    By wojo2000 in forum Zimbra Mobile
    Replies: 7
    Last Post: 06-25-2007, 02:04 AM
  2. strange MTA Relay Problem
    By pfuschi in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-31-2006, 11:51 AM
  3. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •