Results 1 to 6 of 6

Thread: Javascript Error with view mail fuction trough adminUI

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Paris (FR)
    Posts
    19
    Rep Power
    10

    Default Javascript Error with view mail fuction trough adminUI

    Hi everyone,

    I've the folowing error when using the view mail function through adminUI since I've updated firefox to 2.0.0.5 :
    Code:
    Javascript error encountered in method
    ZaAccountListController.prototype._viewMailListener
    folowed by
    Code:
    0: P
    1: e
    2: r
    3: m
    4: i
    5: s
    6: s
    7: i
    8: o
    9: n
    10:  
    11: r
    12: e
    13: f
    14: u
    15: s
    16: 
    17: e
    18:  
    19: d
    20: '
    21: o
    22: b
    23: t
    24: e
    25: n
    26: i
    27: r
    28:  
    29: l
    30: a
    31:  
    32: p
    33: r
    34: o
    35: p
    36: r
    37: i
    38: 
    39: t
    40: 
    41:  
    42: U
    43: n
    44: n
    45: a
    46: m
    47: e
    48: d
    49: C
    50: l
    51: a
    52: s
    53: s
    54: .
    55: f
    56: i
    57: l
    58: e
    59: n
    60: a
    61: m
    62: e
    It works perfectly fine with IE7.

    Did anyone experience such problem ?

    Thanks for your help.

    Loc

  2. #2
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    177
    Rep Power
    11

    Default

    I experienced the very same issue after upgrading Firefox to 2.0.0.5. There's probably a setting in about:config that needs changed, but I haven't found it yet, if that's the case.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Paris (FR)
    Posts
    19
    Rep Power
    10

    Default

    Thanks for your answer. It's good to know I'm not alone in that case...
    If you find something, please let me know !

  4. #4
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    22

    Default

    Hi guys-
    Thanks for the heads up!!

    We've filed Bug 18606 - FF 2.0.0.5: Javascript Error with view mail fuction trough adminUI

    Thanks
    john

  5. #5
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Paris (FR)
    Posts
    19
    Rep Power
    10

    Default

    You're welcome, John !

    Thanks for your help on this problem.
    Looking forward to the fix !

    Loc

  6. #6
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Maring, PR, Brasil
    Posts
    67
    Rep Power
    10

    Default

    This is happening to me too...
    Let us see if anyone resolve this

    Voted!
    hugo ribeiro

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 01:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 06:01 AM
  3. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM
  4. DynDNS and Zimbra
    By afterwego in forum Installation
    Replies: 30
    Last Post: 04-01-2007, 03:34 PM
  5. receiveing mail
    By maybethistime in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 12-09-2005, 03:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •