Results 1 to 3 of 3

Thread: Moving Zimbra, newly created users unable to log in.

  1. #1
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    10
    Rep Power
    10

    Default Moving Zimbra, newly created users unable to log in.

    We were running out of space for our Zimbra install, so I stopped zimbra, installed a new drive, mv'd the /opt/zimbra to /opt/zimbra_original, mounted the new drive to /opt/zimbra and copied (cp -rp /opt/zimbra_original /opt/zimbra) the data to the new drive.

    Everything fired up great, but now when we add a new user, that user is never able to log in. The logs indicate:

    2007-07-23 16:58:58,928 WARN [http-80-Processor95] [ua=zclient/4.5.2_GA_699.RHEL4;ip=127.0.0.1;] security - cmd=Auth; account=<user>@<domain>.com; protocol=soap; error=authentication failed for <user>@<domain>.com;

    Old users log in fine, and everything else functions perfectly.

    Any ideas to repair?

    Thanks for any assistance you can offer,

    M.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    10
    Rep Power
    10

    Default Recovery?

    I'm considering installing the same version of Zimbra over the top of my copied setup, as suggested for a backup and restore in the wiki.

    Any problems in doing this if I'm having issues like these?

  3. #3
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    10
    Rep Power
    10

    Default Recovery done, not the solution

    I ran the installer again in update mode (same version) and that did not fix the problem. All the old accounts still work just fine. I'm tempted to upgrade to 4.5.6, but don't want to do so until I'm sure that my problem will not follow me, nor that it will cause the upgrade to fail.

    Where should I go now?

    Thanks,

    M.

Similar Threads

  1. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 09:55 AM
  2. Removing hostname from hosts file fixed prob.
    By lemur in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 06-13-2007, 07:29 PM
  3. Replies: 8
    Last Post: 02-27-2007, 04:10 AM
  4. huge log size
    By rmvg in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2007, 10:39 AM
  5. FC3 Install and no zimbra ?
    By aws in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 10-09-2005, 05:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •