Results 1 to 5 of 5

Thread: javaScript error when editing GAL settings

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    1
    Rep Power
    8

    Default javaScript error when editing GAL settings

    I'm evaluating 5.0.0_BETA2_1092.RHEL5_64.20070718151236 on CENTOS5.

    When I edit GAL settings and go to save, I get a pop-up:

    JavaScript error encountered in method ZaDomainController.prototype._finish
    GalButtonListener
    rmessage: this._app has no properties

    I've tried Firefox 2.0.0.5 and SeaMonday 1.0.5 with the same results.

    This was an upgrade from zcs-NETWORK-4.5.6_GA_1044.RHEL5_64.tgz, so I tried creating a new test domain. it let me run through configuring GAL and authentication (external LDAP in my case), but when I went back to edit, I had the same problem.

    Ideas? from "details"

    message: this._app has no properties
    fileName: https://zimbra.fas.fa.disney.com:707...v=070718154841
    lineNumber: 15934
    stack: ([object Object],[object Object])@https://zimbra.fas.fa.disney.com:7071/zimbraAdmin/js/Admin_all.js.zgz?v=070718154841:15934
    (null,undefined)@https://zimbra.fas.fa.disney.com:7071/zimbraAdmin/js/Admin_all.js.zgz?v=070718154841:10816
    apply([object Object],[object Array])@:0
    (undefined)@https://zimbra.fas.fa.disney.com:7071/zimbraAdmin/js/Boot_all.js.zgz?v=070718154841:539
    apply([object Object],[object Array])@:0
    (13,[object Array])@https://zimbra.fas.fa.disney.com:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070718154841:11590
    ([object Object])@https://zimbra.fas.fa.disney.com:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070718154841:11582
    apply([object Object],[object Array])@:0
    ([object Object])@https://zimbra.fas.fa.disney.com:7071/zimbraAdmin/js/Boot_all.js.zgz?v=070718154841:539
    ([object Object])@https://zimbra.fas.fa.disney.com:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070718154841:3652
    ("SELECTION",[object Object])@https://zimbra.fas.fa.disney.com:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070718154841:3490
    ("SELECTION",[object Object])@https://zimbra.fas.fa.disney.com:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070718154841:9501
    ([object Object])@https://zimbra.fas.fa.disney.com:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070718154841:13855
    apply([object Object],[object Array])@:0
    ([object Object])@https://zimbra.fas.fa.disney.com:7071/zimbraAdmin/js/Boot_all.js.zgz?v=070718154841:539
    ([object Object])@https://zimbra.fas.fa.disney.com:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070718154841:3652
    ("onmouseup",[object Object])@https://zimbra.fas.fa.disney.com:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070718154841:3490
    ("onmouseup",[object Object])@https://zimbra.fas.fa.disney.com:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070718154841:9501
    ([object MouseEvent],"onmouseup",[object Object],[object Object])@https://zimbra.fas.fa.disney.com:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070718154841:10347
    ([object MouseEvent],[object Object],[object Object])@https://zimbra.fas.fa.disney.com:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070718154841:10285
    ([object MouseEvent])@https://zimbra.fas.fa.disney.com:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070718154841:10238
    @:0

    name: TypeEror

  2. #2
    Join Date
    May 2007
    Location
    Los Angeles, California
    Posts
    71
    Rep Power
    8

    Default

    You ever get an answer to the JavaScript error encountered in method ZaDomainController.prototype._finishGalButtonListe ner error question? Getting the same thing on GAL Wizard setup.


  3. #3
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    If you are getting this on 4.5.7 or 5.0b3 could you file a bug report?
    *Strike that - I've bounced this off someone, I'll update you in a new post so you get the email notification about it.
    Last edited by mmorse; 10-01-2007 at 02:15 PM. Reason: see next post

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Update: I've been told this has been fixed in 5Beta4 (a private bug) - but if you are still seeing this after 5RC1 comes out please open a new bug report
    Last edited by mmorse; 10-01-2007 at 01:51 PM.

  5. #5
    Join Date
    May 2007
    Location
    Los Angeles, California
    Posts
    71
    Rep Power
    8

    Default

    Thanks for the info!

Similar Threads

  1. GAL not correct for Outlook
    By Richard in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 03-07-2007, 11:48 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •