Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: [SOLVED] Branding the Login Page

  1. #11
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    vi /opt/zimbra/tomcat/webapps/zimbra/public/login.jsp
    change sand to bare in:
    String skin = "sand";
    String requestSkin = request.getParameter("skin");

    Course you could always take the longer route and rename the sand skin to 'desert' (be sure to edit not just the folder & file names but references inside the theme files as well). Then make a copy of bare > sand (again rename internal files).
    Last edited by mmorse; 08-13-2007 at 06:11 PM. Reason: longer method

  2. #12
    Join Date
    May 2007
    Posts
    14
    Rep Power
    8

    Default

    Haha, umm, ya, that would suck. Thanks, worked perfect. Any thoughts on the inside logo URL?

  3. #13
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Buffalo, NY
    Posts
    47
    Rep Power
    9

    Default Change logoURL in BASIC/HTML client

    The inside logo in the enhanced version is changed in the skinname_subs.txt file on the 'LogoURL' line. The lite version does not use this setting. Please vote for Bug 14997 - logoURL not updated in basic client until this is implemented you need to modify /opt/zimbra/apache-tomcat-5.5.15/webapps/zimbra/WEB-INF/tags/infra/view.tag and change this line:


    <a href="http://www.zimbra.com" target="_new">

    Jim...
    Jim...

  4. #14
    Join Date
    May 2007
    Posts
    14
    Rep Power
    8

    Default

    Hmm, didn't seem to work for me. Edited the file, restarted Tomcat, then restarted all of zimbra with zmcontrol when Tomcat didn't work. Still the URL is for zimbra.com. I will definately vote for this bug.

  5. #15
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    93
    Rep Power
    8

    Default

    I'm a NE user (v5.0.2) and have successfully changed the login and apps logos. I have attempted to change the LogoURL with no success. The app logo in the standard client reflects the updated url, but the the advanced client and the login page do not.

    I have changed splashScreenCompanyURL in ZmMsg.properties.

    I could use some help, thanks!

Similar Threads

  1. Login Page Skins
    By mryan in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-13-2008, 01:08 AM
  2. Login page blank. Refresh fixes
    By sel5150 in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 03-13-2007, 11:55 AM
  3. invalid login page
    By riegersteve in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2006, 01:47 AM
  4. Zimbra login page won't load
    By andreturpin in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 06-15-2006, 08:56 AM
  5. Login page appears, can't login - Gentoo
    By fak3r in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 10-13-2005, 02:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •