Results 1 to 10 of 16

Thread: receiveing mail

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    21
    Rep Power
    10

    Default receiveing mail

    ok, i give up. i've been able to send mail for the past several days but can't receive. telnet to port 25 brings up a banner but no clue where mail ends up. also, i've had to recreate the certificate 3 times since the install (a week ago). suggestions on which logs to review? i've checked the var/log/zimbra.log and opt/log/zimbra.log. the var log indicated the issue with the cert but i can't see why mail doesn't hit the maibox.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    anything in the postfix queue (postqueue -p)? Can you tail/capture the logs when you send a message?
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    21
    Rep Power
    10

    Default

    yes, 15 messages. the last 2 indicate the connection timed out.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    21
    Rep Power
    10

    Default

    i can't telnet to port 25 from the outside any loner. inside replies with banner...

  5. #5
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Have you made any IP address or firewall changes? Are the timeouts/IP addresses listed in the queue your internal or external IP address?
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    21
    Rep Power
    10

    Default

    no changes to the firewall. port 25 is open. all addresses for queued mail point to the public address.

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  2. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 09:09 AM
  3. DynDNS and Zimbra
    By afterwego in forum Installation
    Replies: 30
    Last Post: 04-01-2007, 04:34 PM
  4. Tomcat broken after upgrade to 4
    By dotslashroot in forum Migration
    Replies: 13
    Last Post: 01-31-2007, 06:05 PM
  5. Mail not getting to mail boxes
    By ehults in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-31-2005, 09:24 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •