Results 1 to 3 of 3

Thread: GUI searching by user description

  1. #1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    19
    Rep Power
    8

    Default GUI searching by user description

    Is there a way to search the description field in the Admin UI? Or is there a way to group multiple domains together somehow for reporting purposes?

    We have many domains that have to be billed to one customer, and we have to determine how many accounts that customer is using for all domains each month. My thought was to add something to the description field that indicated that specific customer and then search on it and find out how many names it returned. But the search apparently doesnt search the description field....

  2. #2
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Hong Kong
    Posts
    62
    Rep Power
    8

    Default

    We want it too... but seems searching by the description field is not possible...

    We also want to assign a dedicated Admin for each domain, it would be better if the dedicated Admin for each domain could login to their own AdminPage which could only see the users at their own domain.... but all of these seems still not available at this moment...
    OS=Ubuntu 8.04 LTS
    Current: Release 5.0.10_GA_2638.UBUNTU8 UBUNTU8 FOSS edition
    OS=openSUSE 10.3
    Current: Release 5.0.2_GA_1975.openSUSE_10.2_20080130231825 UNKNOWN FOSS edition
    Prior: Release 4.5.6_GA_1044.SuSE10_20070706142147 openSUSE_10.2 FOSS edition

  3. #3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    19
    Rep Power
    8

    Default

    Looks like we're reduced to using zmprov with the Search Accounts (sa) command. Anyone got any pointers on if that can be used to search the description attribute, and if so what the syntax might look like?

    Another idea I had was to group the accounts using a distribution list, and then turning it off for external mail, and hiding it if that's possible. Then as Admin we'd be able to see how many members are in that DL for a quick count.

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  2. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  3. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 11:34 PM
  4. Services stopped working
    By lilwong in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2006, 10:19 AM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •