Results 1 to 2 of 2

Thread: New Dev Build (299)Port 80

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default New Dev Build (299)Port 80

    Gotta question for all you developers who are running the dev build.

    It looks like when I upgraded, it changed my default web UI port back to 80 (from 81).

    When I went to change the web.xml and the server.xml files, I noticed they were significantly different...and I can't find where to change it now.

    I was wondering where I change that at.

    thx

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    server.xml and web.xml should be the right place. BTW: W are planning to enhance the config to manage the port for you. So you set it once at install and we keep it on upgrades and such.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

Similar Threads

  1. 3.0 to 4.5.3 Upgrade failed (mysql error)
    By dealt in forum Installation
    Replies: 35
    Last Post: 03-19-2007, 11:30 PM
  2. Quickie about port 80 (HTTP) ...
    By ubumail in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 04-18-2006, 08:03 AM
  3. LDAP: error code 80 - internal error
    By jholder in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 04-14-2006, 07:35 PM
  4. CVS Build Troubles
    By andreychek in forum Installation
    Replies: 40
    Last Post: 12-12-2005, 10:28 AM
  5. CentOS 4.2 Build
    By andreychek in forum Developers
    Replies: 2
    Last Post: 12-09-2005, 09:18 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •