Results 1 to 3 of 3

Thread: full backup of 0 accounts after each incremental backup?

  1. #1
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Melbourne, VIC, Australia
    Posts
    120
    Rep Power
    8

    Default full backup of 0 accounts after each incremental backup?

    Hi all,

    does anyone has an idea what'g going wrong here?

    backup email:
    ###
    Label: full-20071002.064016.206
    Type: full
    Status: completed
    Started: Tue, 2007/10/02 16:40:16.206 EST
    Ended: Tue, 2007/10/02 16:40:16.262 EST
    Redo log sequence range: -1 .. ?
    Number of accounts: 0
    ###

    an incremental backup of all accounts was done right before.
    ZCS 4.5.7 NE on ubuntu 6.06 - was working until 2days ago - no changes since then...

    Kind Regards
    Andre

  2. #2
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    68
    Rep Power
    4

    Default

    I have the same problem,
    I think it might have something to do from going from throttled auto-groupped backups, back to standard? Im not sure....

    but the cronjob times look fine - i cant see why theres a failed full backup attempt at the same time as the incremental... anyone else have any idea?

    Subject: ZCS Backup Report: SUCCESS

    Server: zimbra.domain.com.au

    Label: full-20110606.153010.134
    Type: full
    Status: incomplete/invalid
    Started: Tue, 2011/06/07 01:00:10.134 CST
    Ended: (did not complete)
    Redo log sequence range: -1 .. ?
    Number of accounts: 26

    But its failed, and the full backup folder in /opt/zimbra/backups/tmp is only 4.0kb... ideas?

  3. #3
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1
    Rep Power
    4

    Default

    I had the same problem. In my case the reason was the free space into the backup volume.

    In the log file "mailbox.log" only appears
    " ERROR [FullBackupThread] [] backup - Error occurred during full backup"

    changed the minimum free space in the zimbra admin, resolved the problem until more space can been added.

    Note: the full backup after the incremental, is just for new accounts without previous full.

    Joan

Similar Threads

  1. Problem when restoring from incremental backup
    By Eyfi in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 06-28-2007, 09:47 AM
  2. Restore single account failed from full backup
    By fmodola in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 06-20-2007, 06:27 AM
  3. copying only last full backup to store offsite
    By riccadus in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 01-11-2007, 01:29 AM
  4. NE Full backup problem
    By Matt in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 11-24-2006, 03:29 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 08-17-2006, 02:08 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •