Results 1 to 5 of 5

Thread: [SOLVED] Problem...

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Hong Kong
    Posts
    95
    Rep Power
    10

    Default [SOLVED] Problem...

    I have this:
    zimbraMtaRestriction: reject_non_fqdn_sender
    zimbraMtaRestriction: reject_rbl_client bl.spamcop.net
    zimbraMtaRestriction: reject_rbl_client zen.spamhaus.org

    The RBL is added manually, but in main.cf...

    smtpd_recipient_restrictions = reject_non_fqdn_recipient, permit_sasl_authenticated, permit_mynetwor
    ks, reject_unlisted_recipient, reject_non_fqdn_sender, reject_rbl_client bl.spamcop.net, reject_unauth_destination, permit

    I want to know why "reject_rbl_client zen.spamhaus.org" have not apply in to it??

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Hong Kong
    Posts
    95
    Rep Power
    10

    Default

    I found that if:

    zmprov mcf zimbraMtaRestriction 'reject_rbl_client bl.spamcop.net' zimbraMtaRestriction 'reject_rbl_client cbl.abuseat.org'

    is ok. But:

    zmprov mcf zimbraMtaRestriction 'reject_rbl_client bl.spamcop.net' zimbraMtaRestriction 'reject_rbl_client zen.spamhaus.org'

    Then it won't update zen.spamhaus.org in main.cf, strange...!?

  3. #3
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by Phantasmagoria View Post
    Then it won't update zen.spamhaus.org in main.cf, strange...!?
    Not really strange, you're using an incorrect format for the command. Did you check the wiki or search the forums?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Hong Kong
    Posts
    95
    Rep Power
    10

    Default

    It works now, thanks

  5. #5
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

Similar Threads

  1. smtp table lookup problem
    By s_c_johnson in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 09-21-2007, 05:46 AM
  2. Zimbra, WM5.0, AS + problem with regional fonts
    By wojo2000 in forum Zimbra Mobile
    Replies: 7
    Last Post: 06-25-2007, 01:04 AM
  3. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 10:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •