Results 1 to 3 of 3

Thread: Zimbra WebMail complains

  1. #1
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Quito, Ecuador
    Posts
    258
    Rep Power
    8

    Default Zimbra WebMail complains

    Hi guys, i got my suse 10.1 server running with zimbra open source 4.5 and i had got several complains about my webmail, here in my lan it works pretty fast and nobody complains but my remote users has several complains about the response time on the web i mean outside of my lan, both kind of users access to the same address Zimbra but it takes like 5 minutes to log on and watch mails outside my lan why this would happend? is there anything that i should configure so my users can have a better response? by the way i checked this time from different locations and with differents ISP's and the average time that i got was 5 minutes, any clue?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    USA, Canada and India
    Posts
    777
    Rep Power
    10

    Default

    Hi..
    can you please test
    standard client
    and post here how long it takes to log in to the standard client for the same user.

    * 5 min is way beyond normal..i have seen 10-20 seconds at most on low bandwdith

    Raj

  3. #3
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

Similar Threads

  1. Replies: 26
    Last Post: 04-19-2011, 09:24 AM
  2. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 04:43 AM
  3. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 08:55 AM
  4. Zimbra server crashed
    By goetzi in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-25-2006, 12:00 PM
  5. port 7071 not listening OS X install
    By leeimber in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 03-21-2006, 09:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •