Results 1 to 2 of 2

Thread: File attachments in Web Interface

  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    37
    Rep Power
    8

    Default File attachments in Web Interface

    We have some users who cannot send mail from the web interface with an attachments. The files are usually pretty small, graphics or spreadsheets.

    This is the error they're getting.

    msg - system failure: failed to analyze part
    code - service.FAILURE
    method - ZmCsfeCommand.prototype.invoke
    detail - soap:Receiver


    I've looked at the wiki but can't find anything. Anyone have any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Can you try to replicate, and then post your mailbox.log?

    Also, can you make sure that kvfilter is installed and that you also have
    compat-libstdc++-296 and compat-libstdc++-33

    installed?
    Last edited by jholder; 10-15-2007 at 09:50 AM.

Similar Threads

  1. centos 5 zimbra 4.5.6 no statistics
    By rutman286 in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 08-14-2007, 09:30 AM
  2. Opensource backup Question.
    By nfear24 in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 03-31-2007, 11:47 PM
  3. Traslation SVN tree status
    By meikka in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 7
    Last Post: 02-13-2007, 10:13 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 05-20-2006, 09:34 PM
  5. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 12:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •