Results 1 to 3 of 3

Thread: Issue with shared mail folders (RC1)

  1. #1
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Austin
    Posts
    441
    Rep Power
    8

    Default Issue with shared mail folders (RC1)

    I've got an RC1 server going, and we're playing with the shared email folders.

    When a user2 is connected to user1's shared folder, user2 must reload the client to see updates, such as adding or removing subfolders, or even if user1 deletes the shared folder in question. Even if user2, with manager access, creates a subfolder this happens.

    When I refresh user2's browser page, or log out/back in.. the folder information is updated, or when user1's shared folder itself is deleted, user2's will be marked with strikeout. I was not able to have this refresh any other way.

    I hope that's clear enough. I didn't see any bugs specific to this, but it may also be tracked by another bug.

    This was using the rich client in FF2/linux.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Austin
    Posts
    441
    Rep Power
    8

    Default

    Has anyone else seen this? Shared email folders don't update on the recipient's end without login/out or refreshing the page?

    Is there a bug in bugzilla tracking this that I'm missing, or is this possilbly even fixed in RC2?

  3. #3
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    I see what you mean,
    I wonder if this may have some spillover effects (it was originally for the calendar): Bug 6082 - enable notification for delegate stores/shared folders

    But don't think of 'notification' as in an email message & think of 'manager' in-place of 'admin':
    In the case where a calendar is shared with an admin notifications are not sent. If the admin makes a change to the mounted folder they must hit refresh to see the changes.
    Last edited by mmorse; 10-17-2007 at 02:27 PM.

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 02:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 01:42 AM
  4. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 09:09 AM
  5. receiveing mail
    By maybethistime in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 12-09-2005, 04:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •