Results 1 to 2 of 2

Thread: smtp TLS auth error

  1. #1
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    15
    Rep Power
    9

    Default smtp TLS auth error

    Hi,
    I installed Zimbra yesterday on a new department mailserver and everything seems to work just fine except for using mail apps to access the SMTP server.

    IMAPS works, haven't tried SMTP but in both Apple Mail and Thunderbird the app is not able to connect with our Zimbra box when TLS or SSL is checked, but when I configure the app to send mail without using TLS it does this beautifully.

    What do I need to change in the configuraton to enable TLS with the zimbra box?

    thanks

  2. #2
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default search the forums

    There are several problems with tls auth, all of which have been covered in the forums.

    This thread should get you started:

    http://www.zimbra.com/forums/showthr...nf.in#post2049

Similar Threads

  1. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  2. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  3. 3.0 to 4.5.3 Upgrade failed (mysql error)
    By dealt in forum Installation
    Replies: 35
    Last Post: 03-19-2007, 10:30 PM
  4. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 12:01 PM
  5. Building native libraries on MacOS X
    By ajmas in forum Developers
    Replies: 3
    Last Post: 10-14-2005, 11:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •