Results 1 to 7 of 7

Thread: This can't be good....?

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    7
    Rep Power
    8

    Default This can't be good....?

    Been having fits with new install here is the latest.....

    267 messages found for 326 total recipients (48 unique)
    26244213 total bytes
    98292.93 average bytes/msg
    1.22 average recipients/msg
    51723.21 average delay/msg (sec)

    I have got to believe this is not good.


  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    What's not good?

  3. #3
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    7
    Rep Power
    8

    Default

    51723.21 average delay/msg (sec) is that "rate" acceptable? some days it's 9.56

  4. #4
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Canada
    Posts
    20
    Rep Power
    6

    Default

    741 messages found for 956 total recipients (153 unique)
    58977286 total bytes
    79591.48 average bytes/msg
    1.29 average recipients/msg
    27558.70 average delay/msg (sec)

    We're being hit by the same problem here. Average delay is usually 4-5 sec. Any clue?

  5. #5
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    I am seeing this as well on our mailserver. Don't have noticeable delays that I'm aware of but I sometimes get people complaining about missing emails and want to be sure this couldn't be related:

    14075 messages found for 32169 total recipients (1195 unique)
    1085096579 total bytes
    77093.90 average bytes/msg
    2.29 average recipients/msg
    13988.08 average delay/msg (sec)

    We are running 5.0.10 at the moment but this delay has been in the logs as long as I can remember. Please let me know if anyone has heard of a solution to this issue. Thank you!

  6. #6
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    36
    Rep Power
    7

    Default

    am also facing this as well on our mailserver. Don't have noticeable delays.

    890 messages found for 7610 total recipients (5430 unique)
    449329383 total bytes
    504864.48 average bytes/msg
    8.55 average recipients/msg
    2452234.55 average delay/msg (sec)

  7. #7
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Canada
    Posts
    20
    Rep Power
    6

    Default

    I have found this is happening when some mails are queued for a very long time (ie: bad domain name in receipient's email address) which causes the statistics being erroneous.

Similar Threads

  1. Zimbra 3.0.1_GA_160 on Debian so far so good.
    By jml75 in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 03-23-2006, 10:47 AM
  2. Good stuff
    By jfinnican in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 02-24-2006, 06:21 PM
  3. Good Job
    By mikelurk in forum Users
    Replies: 1
    Last Post: 11-21-2005, 08:52 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •