Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 34 of 34

Thread: FC4 New Install : Send OK but No receive

  1. #31
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Worthing, West Sussex, UK
    Posts
    16
    Rep Power
    9

    Default

    Hi John,

    Thanks for the reply.

    My school's domain greenwayschool.co.uk is hosted externally with a hosting co.

    With the Zimbra box currently all I am trying to do is retrieve the pop3 email from the external mail server and deliver it to my zimbra box which is currently on my home dsl connection.

    Once running correctly I will move it to my school where we will use it for school email and calendering.

    There is more info going back through the post.

    Thanks for your interest.

    Matthew

  2. #32
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Worthing, West Sussex, UK
    Posts
    16
    Rep Power
    9

    Default

    Ok Folks,

    I have now completed the reinstall.

    I think(?!) that I have everything configured correctly.

    However obviously not as I can still not receive between zimbra users or from an external email. I can however send ok.

    Before I start messing things up again is there a kind soul that could point me in the right direction to get my fetchmail scenario working.

    I have spent much time searching the forums but it is a bit tricky when you don't quite know what to look for in order to solve your problem.

    Regards,

    Matthew

  3. #33
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default dns

    where's the mx record for your domain point to? check /var/log/zimbra.log for errors.

  4. #34
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Worthing, West Sussex, UK
    Posts
    16
    Rep Power
    9

    Default

    OK,

    Still working on the server as and when I get chance.

    I think that fetchmail is not working correctly and fetching mail!

    I will come back here when I can confirm that FM is working ok.

    Time for a google me thinks.

    Matthew

Similar Threads

  1. Only receive mail if I send it to hostname.domainname.com
    By mikeklingler in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 05-25-2007, 11:58 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 01-09-2007, 01:24 AM
  3. Can receive but send by using outlook express
    By mcmick in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 11-09-2006, 01:40 AM
  4. Can send but not receive
    By dbo in forum Installation
    Replies: 33
    Last Post: 08-15-2006, 11:05 AM
  5. Install Zimbra on FC4 by binaries file
    By vpoorboy in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 10-20-2005, 11:18 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •