Results 1 to 6 of 6

Thread: New installation, but can not retrieve email

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    7
    Rep Power
    9

    Exclamation New installation, but can not retrieve email

    Hi all,

    We are considering of changing the existing Novell Groupwise mail server to Zimbra solution, so we had setup an proof-of-technology Zimbra server within our office intranet.

    The PoT environment is based on FC3 and used a dummy hostname (e.g., "zimbra.mysite.com").

    The installation process was quite smooth, and the Zimbra server is already up and running now. I have created few user accounts so our evaluators could start to work on it.

    Since it's only a PoT environment, we assume users could send email to each other within the Zimbra system only.

    Users is accessing Zimbra thru IE web browser, they could compose new message and send out the email, but unfortunately the email are not delivered into the respective user's a/c within Zimbra.

    May I know how to resolve the issue?

    The 2nd question: we found each user need use its email address as the username for login (e.g. "user123@zimbra.mysite.com"). How to configure the Zimbra so that user could sign in with the user ID only (e.g. "user123")?

    Thank you for help.
    Last edited by RomanHoliday; 01-05-2006 at 08:16 AM.

Similar Threads

  1. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 08:46 PM
  2. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 03:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •