Results 1 to 4 of 4

Thread: Slow mails with attachments

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default Slow mails with attachments

    Hello List,

    Appologies this might be the wrong place but I have a user that is not receiving the emails any quick, almost any email with attachments takes an looong time before the email gets to him, the same problem also occours when the user sends out emails with attachements, it can take hours or days before the user gets the mail, this happens both locally or to other domains.

    Does anyone have any clue of what could be rong here.?

    Regards
    Per

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Welcome to the forums.

    How about some details of Zimbra version, operating system, whether these are local or remote mail addresses, logs to show the problem, list of attachment types that have this problem?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Hello Bill

    Thanks for coming back to me.

    I really have no idea the chap that has setup the system is not in and trying to call him is useless, is there anything that you could perhaps give me a pointer even without this info?

    Regards
    Per

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    It's difficult to give you any advice with more information. I've certainly never come across mail taking 'days' for mail to be delivered. You can get the version information from the web UI when you're logged into a mail account. Type the following:
    Code:
    $set:get version
    into the search field and hit enter, that will tell you which version/release of Zimbra you have.

    If you are the admin then you could check the logs for some information about these delayed messages. DOes it happen on all his mail? Is this just for the one user?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. IMAP emails with attachments slow to view
    By meltingrobot in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 06-08-2009, 03:15 PM
  2. "NO APPEND failed" message when migrating mails
    By tkrag@mostlyharmless.dk in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 05-18-2007, 07:25 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 11-03-2006, 01:49 AM
  4. COS and attachments and mails "to the outside"
    By Klug in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-19-2006, 11:06 AM
  5. problem injecting cyrus imapd mails with zmlmtpinject
    By marc3k in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 05-24-2006, 03:11 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •