Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Your forum ate my post !!!

  1. #1
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    5
    Rep Power
    10

    Default [SOLVED] Your forum ate my post !!!

    Hi,

    I wanted to update my thread "Howto: Bind to one specific IP / Listen to one IP" with new infos.
    I edited it and clicked the "save" button. Now my post is completely removed. The "first" post in the thread is now a response to my howto...!?!?

    Now:
    http://www.zimbra.com/forums/adminis...en-one-ip.html

    Before as in the google cache:
    http://64.233.183.104/search?q=cache...lnk&cd=2&gl=de

    Bug in your forum ??? Please reconstruct my thread.

    Best Regards
    MrDigi

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    No problem, it simply got marked for moderation, you just hit the anti-spam measures: http://www.zimbra.com/forums/announc...ty-update.html

  3. #3
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    5
    Rep Power
    10

    Default

    After editing my post no message à la "possible spam" appeared.
    But now the post is back again...

    Thanks

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 01-28-2009, 01:30 AM
  2. Hangs on "Loading" screen
    By gbr in forum General Questions
    Replies: 16
    Last Post: 06-19-2008, 02:01 PM
  3. .53 Will Not "Launch" in FF 2.0.0.6
    By jhoelz in forum Installation Help
    Replies: 4
    Last Post: 08-04-2007, 10:01 PM
  4. Post and params
    By Ericx in forum Zimlets
    Replies: 15
    Last Post: 04-09-2007, 04:36 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 04-08-2006, 08:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •