Results 1 to 3 of 3

Thread: Documents interface titles only?

  1. #1
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,147
    Rep Power
    10

    Default [SOLVED] Documents interface titles only?

    I upgraded our openSUSE 10.3 server from 4.5.9 to 5.0RC2 last night and love the new features but am having one issue. The documents interface that we are getting doesn't allow us to actually view any documents much less edit them. The only thing besides the documents interface that I can see different between our installation and the hosted demo account is that our server reports the client version as:
    Code:
    Client Version: 5.0.0_RC2_1745.openSUSE_10.2
    Client Release: 20071120152733
        Build Date: 20071120-1535
    while the hosted demo currently reports the following:
    Code:
    Client Version: 5.0.0_RC2_1746.RHEL4
    Client Release: 20071120120401
        Build Date: 20071120-1210
    I have attached a screenshot of what the interface looks like. Anybody have any ideas as to what is going on or how to fix it? I would try deleting the wiki@ accounts and recreating them but there are documents in there that need to be preserved.
    Attached Images Attached Images
    Last edited by ArcaneMagus; 11-29-2007 at 11:09 AM. Reason: change in title

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,147
    Rep Power
    10

    Default

    Ok I have verified that the Global Documents Account has the correct setup and any new documents accounts inherit the correct setup. I guess the question is then if I delete the current wiki@ for the domains affected by this bug and then recreate it will that affect the current users documents?

  3. #3
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,147
    Rep Power
    10

    Default

    Answered my own question again
    Documents are stored in the users mailbox not the wiki@ account.
    If you are in a similar situation here are the steps to fix on a per domain basis.

    1. At the command prompt run
    Code:
    zmprov md domaintofix.com zimbraNotebookAccount ""
    2. Delete the wiki@domaintofix.com account
    3. Recreate the wiki@domaintofix.com account using the wizard to create documents for the domain

    That should fix it. I am not sure if there are more steps for the global documents account but that was upgraded during the install for me. Is it a bug that the other document accounts were not upgraded as well or just a fluke of my setup?

Similar Threads

  1. Documents & Notebooks Woes
    By torusgrp in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 05-11-2007, 11:19 PM
  2. Replies: 26
    Last Post: 02-12-2007, 07:23 PM
  3. Documents Feature Messed up
    By frogstarr78 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-07-2006, 07:14 PM
  4. 4.0 RC1 Documents initialization failed on upgrade
    By neilmc in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 10-05-2006, 03:46 AM
  5. Red Hat ES4 - 64 bit - Documents Problem
    By RyanC in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 09-21-2006, 12:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •