Results 1 to 2 of 2

Thread: Occassional Backup Completed w/ Errors

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Rep Power

    Default Occassional Backup Completed w/ Errors

    Every two or three weeks I receive a backup failure notification for my nightly backup. The job indicates that it completed with the following error;

    Cannot allocate memory Cannot allocate memory at Method) at a:742) at l( at at com.zimbra.common.util.FileUtil.copy( :70) at com.zimbra.common.util.FileUtil.copy( :58) at com.zimbra.cs.backup.FileBackupTarget$FileBackupSe t.backupRedoLogs( at com.zimbra.cs.backup.BackupSet.startIncrementalBac kup( at com.zimbra.cs.backup.FileBackupTarget$FileBackupSe t.startIncrementalBackup( ) at com.zimbra.cs.backup.BackupManager.backupIncrement al( at com.zimbra.cs.service.backup.Backup.handleNetworkR equest( at com.zimbra.cs.service.NetworkDocumentHandler.handl e(Unknown Source) at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatchRequest(SoapEng at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.jav a:168) at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.jav a:90) at com.zimbra.soap.SoapServlet.doPost(SoapServlet.jav a:223) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:709) at com.zimbra.cs.servlet.ZimbraServlet.service(Zimbra at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:802) at ternalDoFilter( at Filter( at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invo ke( at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invo ke( at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke( at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke ( at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invok e( at org.apache.catalina.valves.AccessLogValve.invoke(A at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.servic e( at org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(H at org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol$Http11 ConnectionHandler.processConnection(Http11BaseProt at Socket( at ead.runIt( at org.apache.tomcat.util.threads.ThreadPool$ControlR at
    I'm running 4.5.6 NE on a SLES 9 server with dual 3ghz xeon procs and 4gb ram.

    zmlocalconfig is configured as follows

    mysql_memory_percent = 30
    tomcat_java_heap_memory_percent = 40
    The server has been in production for several months with no other real performance issues. It is accessed by 800+ users the majority of which connect via POP3 clients.

    I'm looking for some input from the community on this error, particularly if warrants opening a support ticket.

    Thanks for the Help!

    Last edited by cswihart; 12-05-2007 at 08:44 AM.

Similar Threads

  1. Replies: 210
    Last Post: 01-17-2012, 01:19 AM
  2. FYI: ZCS NE backup to fuse/sshfs mount, worked.
    By jagipson in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 09-28-2007, 07:37 AM
  3. Backup best practice
    By Eyfi in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 06-29-2007, 08:52 AM
  4. Off-site backup
    By jbareMACS in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 05-20-2007, 11:32 AM
  5. NE Backup best practises
    By Klug in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 05-29-2006, 09:32 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts