Results 1 to 5 of 5

Thread: [SOLVED] Missing license tab

  1. #1
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    28
    Rep Power
    10

    Default [SOLVED] Missing license tab

    Is there a reason the license tab would disappear under global settings? I can only install a new license via the command line now.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Check to be sure the license zimlet is deployed. It's in /opt/zimbra/(something)

    You can check to see if it's installed by running:
    zmzimletctl listZimlets all

  3. #3
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    28
    Rep Power
    10

    Default Found the prob

    So it's installed on my ldap machine but not on the mail server which I'm logging into for administrative purposes. Can I install it on both? My ldap machine is not running the web interface.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Yes, that should be fine.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    28
    Rep Power
    10

    Default Fixed

    Thanks, that fixed the problem.

Similar Threads

  1. License Bug When Upgrading Zimbra NE?
    By LMStone in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 12-27-2007, 04:18 PM
  2. License Changes
    By hlribeiro in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 2
    Last Post: 10-17-2007, 07:41 PM
  3. License tab and command line "zmlicense" not found
    By MindexAdmin in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 07-20-2007, 01:19 PM
  4. Traslation SVN tree status
    By meikka in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 7
    Last Post: 02-13-2007, 10:13 AM
  5. License Tab
    By Surfer in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 11-12-2006, 10:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •