Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: [SOLVED] Change password not working in https

  1. #1
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Jackson, MS
    Posts
    16
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Change password not working in https

    Hi,

    I recently changed my zimbra server to https only, but when I log in and go to preferences and click change password, it is still going to an http address and therefore won't work. Is there any way to set that to go to https?

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

  3. #3
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Jackson, MS
    Posts
    16
    Rep Power
    7

    Default

    I just updated the zimbraMtaAuthURL to https and restarted zimbra, but change password is still trying to go to http.

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Can you use the Standard (HTML) client to do so?

  5. #5
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Jackson, MS
    Posts
    16
    Rep Power
    7

    Default

    Hmm... yes just tried it, works in the standard client.

  6. #6
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

  7. #7
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    (I'm kinda assuming you're on a 5.0 build.) A new window method had to be used for Bug 10981 - Setting password should happen over https when login is done over https in mixed mode, thus the standard (HTML) client's change password page is what's used - this also eliminated the need for ZmChangePasswordDialog. It seems that mixed mode was tested on a 5.0Beta3 build, but https mode wasn't tested in the advanced (AJAX) client after those changes happened.

  8. #8
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Jackson, MS
    Posts
    16
    Rep Power
    7

    Default

    Ah ok, guess I'll just have to wait and hope they fix it for the GA release. Thanks for the help.

  9. #9
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

  10. #10
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Jackson, MS
    Posts
    16
    Rep Power
    7

    Default

    Ok, updated it.

Similar Threads

  1. Change Password not working with Active Directory
    By pornsakb in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 05-15-2011, 12:41 AM
  2. external LDAP, password change
    By zaf in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 04-30-2010, 04:29 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 12-13-2007, 09:18 AM
  4. SSH Zimbra User Password - need to change
    By FastEddy760 in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 05-25-2006, 10:34 AM
  5. HTTPS Is Working, HTTP Not Working
    By uh-nu-bu in forum Installation
    Replies: 12
    Last Post: 11-09-2005, 05:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •