Results 1 to 3 of 3

Thread: mysql.server not running

  1. #1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    36
    Rep Power
    7

    Question mysql.server not running

    My mailbox in effect is not running as well as my mysql.server...

    I stopped the services and tried restarting the services..but i am unable to restart..
    please help me out

    I get the message "Failed to start slapd. Attempting debug start to determine error."
    Last edited by indu; 12-30-2007 at 10:13 PM.

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Did anything come after that message?
    Zimbra version? & attach your logfiles - for starters /var/log/zimbra.log & /opt/zimbra/log/mailbox.log
    (other places to examine would be like /opt/zimbra/tomcat/logs/catalina.out - logfiles list)

  3. #3
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    36
    Rep Power
    7

    Cool thanks for the help

    Its ok now..
    could you please update me on bulk contact group

Similar Threads

  1. [SOLVED] mysql.server not running
    By king0770 in forum Administrators
    Replies: 23
    Last Post: 07-25-2009, 03:07 PM
  2. zmmailboxdctl is stopped frequently..
    By tamilnandhu in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 04-12-2008, 08:59 AM
  3. tomcat not running / postfix/postqueue errors
    By seravitae in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 03-10-2007, 07:18 PM
  4. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 10:38 AM
  5. Trouble sending mail from Outlook
    By czaveri in forum Users
    Replies: 15
    Last Post: 07-24-2006, 11:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •