Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Web Client Issues

  1. #1
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    8
    Rep Power
    9

    Default Web Client Issues

    Installed Network Beta 3 on Centos 4.2 successfully. Used web admin client to create a user. Used IE and Firefox to log in with new user, a few seconds after login and seeing the inbox, web client logs out. How do I fix this behaviour

  2. #2
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default cookies?

    Are cookies enabled? Was it the same client that logged into the admin ui? DId you log out of the admin ui first?

  3. #3
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    8
    Rep Power
    9

    Default

    Haven't changed anything with my browser, they are as they were prior to installing Zimbra.

    Logged in with IE and about 10 seconds later it logged me out back to the sign in screen

    How do I control this behaviour?

  4. #4
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default troubleshooting

    Quote Originally Posted by tester100
    Haven't changed anything with my browser, they are as they were prior to installing Zimbra.

    Logged in with IE and about 10 seconds later it logged me out back to the sign in screen

    How do I control this behaviour?
    You mentioned that in your first post.

    Are cookies enabled? Was it the same client that logged into the admin ui? DId you log out of the admin ui first?

  5. #5
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    8
    Rep Power
    9

    Default

    Are cookies enabled? Yes (both IE and Firefox)

    Was it the same client that logged into the admin ui? No (IE was admin, firefox user)

    DId you log out of the admin ui first? used a different browser (IE)

  6. #6
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default log out problems

    Never seen this before.

    Are the web browsers and the server on the same hosts? (eg, is it running on a sep. server?)

    Is there massive clock skew between the two boxes?

    What default language and TZ are your browsers set to?

  7. #7
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default proxy?

    You accessing the server thru a proxy?

  8. #8
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    8
    Rep Power
    9

    Default

    No Proxy

    I've tried it with NATed and unmodified IP address but have the same issue

    Anyone else have this problem?

  9. #9
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    8
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by marcmac
    Never seen this before.

    Are the web browsers and the server on the same hosts? (eg, is it running on a sep. server?)
    Is there massive clock skew between the two boxes?
    What default language and TZ are your browsers set to?
    No, the server is on a seperate host on a DMZ and is accessible from the Intranet (without NAT) and on the Internet (NAT)

    Only a single server, browsers are on laptops

    Default is English and PST

  10. #10
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    14

    Default zimbraAuthTokenLifetime

    What is zimbraAuthTokenLifetime set to on the accounts cos and on the account?

    zmprov gc <cosname> | grep zimbraAuthTokenLifetime
    zmprov ga <accountname> | grep zimbraAuthTokenLifetime

    default is '2d' (2 days)

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 08-25-2010, 03:37 AM
  2. Couple of Issues with Web Client
    By soxfan in forum Users
    Replies: 9
    Last Post: 09-13-2008, 02:58 PM
  3. Problem after change the Web mail client port number
    By eugeneewe in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 07-19-2007, 07:27 PM
  4. Need Help Troubleshooting Web Client Issues
    By soxfan in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 03-23-2007, 06:27 AM
  5. Moving Zimbra Web Client from one port to another.
    By oopstu in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 01-20-2007, 02:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •