Results 1 to 10 of 21

Thread: Shared Folder

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Trinidad
    Posts
    416
    Rep Power
    8

    Default Shared Folder

    hi all.. i am using 5.0GA... and i have setup 3 shared folders... now when i was using 5.0rc2 when you created a shared folder and you send the standard email.. there use to be a button in that email to accept or deline.. and if you click accept a folder use to appear with the name of the share...

    Now with 5.0Ga i have added my 3 shared folders and sent the standard email message... but i dont see any accept or delcine button.. i see that the email has an attachment in the mail listing view.. but when i double click on the email i dont see any attachments.. i have tried both IE and Firefox. same thing..

    Am i doing anything wrong ?? please help

  2. #2
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Trinidad
    Posts
    416
    Rep Power
    8

    Default

    Please HELP !

  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Can you do a right click, and do a "Show Original" Copy it, and paste it into a txt file, then attach to this post.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Trinidad
    Posts
    416
    Rep Power
    8

    Default

    ok.. here is the file..

    havent setup access external access to my office network yet.. u will have to work with the attached file atm.
    Attached Files Attached Files

  5. #5
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Trinidad
    Posts
    416
    Rep Power
    8

    Default

    jah no solution ?????

  6. #6
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1,433
    Rep Power
    12

    Default

    Can you turn on the debug window in the web client and paste the SOAP that's exchanged when the client opens that message? It'll let us know whether we should be looking at the client or the server in this case...
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  7. #7
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Trinidad
    Posts
    416
    Rep Power
    8

    Default

    dkarp i am using firefox.. how do i open the debug window ?

Similar Threads

  1. .pst migration issues
    By jimklein in forum Migration
    Replies: 13
    Last Post: 02-16-2009, 01:55 AM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 01:42 AM
  3. can't you help me
    By iwan siahaan in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 12-17-2007, 06:53 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 08-11-2007, 01:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •