Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 43

Thread: [SOLVED] 5.1 upgrade added yahoo search. How can I remove it?

  1. #11
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    59
    Rep Power
    9

    Default

    Disabling the yahoo local zimlet in OSS version doesn't remove the yahoo search bar.

    Looking in the skin html files there is no reference to the yahoo search, so must be in the code for the Zimbra search (?)

  2. #12
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    UK
    Posts
    160
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by bertie_uk View Post
    Disabling the yahoo local zimlet in OSS version doesn't remove the yahoo search bar.

    Looking in the skin html files there is no reference to the yahoo search, so must be in the code for the Zimbra search (?)
    I undeployed the yahoo zimlet and it still comes back (like a bad smell)


  3. #13
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    100
    Rep Power
    9

    Angry Yuck

    Can this be made to go against alternate search providers? (like to search field in FF or IE)? This way could have this search my internal website or go against wikipedia, etc. This should able to be disabled in the COS.

  4. #14
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Exclamation

    I opened a ticket looking for a solution to this after not finding one in the wiki or the forums here. In response I was directed to this thread, and this bug: Bug 23275 - Yahoo search engine hardcoded . This whole thing really upsets me too, but at least they were responsive about it via trouble tickets and say they are working on a fix, ASAP I presume. I have a 5.0.1 install and was not able to remove yahoo search, even after removing the yahoo local zimlet.

  5. #15
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Hi Guys,
    We're going to be fixing this in 5.0.2 which will be out sometime next week or the week after.

  6. #16
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    124
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by jholder View Post
    Hi Guys,
    We're going to be fixing this in 5.0.2 which will be out sometime next week or the week after.
    Look like it's still there!

  7. #17
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    228
    Rep Power
    10

    Default

    run:
    Code:
    /opt/zimbra/bin/zmprov mc default zimbraFeatureWebSearchEnabled FALSE
    to turn it off.
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  8. #18
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    124
    Rep Power
    8

    Default

    That did it, thanks...

  9. #19
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    123
    Rep Power
    8

    Default Not here....

    Code:
    [zimbra@epost ~]$ /opt/zimbra/bin/zmprov mc default zimbraFeatureWebSearchEnabled FALSE
    ERROR: account.INVALID_ATTR_NAME (invalid attr name: [LDAP: error code 17 - zimbraFeatureWebSearchEnabled: attribute type undefined])

  10. #20
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by flums View Post
    Code:
    [zimbra@epost ~]$ /opt/zimbra/bin/zmprov mc default zimbraFeatureWebSearchEnabled FALSE
    ERROR: account.INVALID_ATTR_NAME (invalid attr name: [LDAP: error code 17 - zimbraFeatureWebSearchEnabled: attribute type undefined])
    It relates to Zimbra 5.0.2.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Similar Threads

  1. Upgrade to 5.1 from 4.5.10 on Suse 10.0?
    By zap in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 01-13-2008, 06:02 AM
  2. [SOLVED] Searching message headers?
    By gkra in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 08-11-2007, 09:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •