Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 43

Thread: [SOLVED] 5.1 upgrade added yahoo search. How can I remove it?

  1. #21
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    123
    Rep Power
    8

    Default

    Ah, okey. Just upgraded, will check now.

  2. #22
    Join Date
    May 2007
    Posts
    1
    Rep Power
    8

    Default

    i get the same error as flums...

    ERROR: account.INVALID_ATTR_NAME (invalid attr name: [LDAP: error code 17 - zimbraFeatureWebSearchEnabled: attribute type undefined])

    I've got the 5.0.1_GA version; is there a way to disable the yahoo toolbar without upgrading to the 5.02? (i'm in need to disable it as soon as possible)

    Thank you

  3. #23
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Quote Originally Posted by foxhounder View Post
    i get the same error as flums...

    ERROR: account.INVALID_ATTR_NAME (invalid attr name: [LDAP: error code 17 - zimbraFeatureWebSearchEnabled: attribute type undefined])

    I've got the 5.0.1_GA version; is there a way to disable the yahoo toolbar without upgrading to the 5.02? (i'm in need to disable it as soon as possible)

    Thank you
    Sorry. This is a bug in 5.0.1, hence the need to upgrade to be able to turn it off. Sorry

  4. #24
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Minnesota
    Posts
    719
    Rep Power
    9

    Default

    Unlike the upgrade from 4.x to 5.0.1, 5.0.1->5.0.2 is a quick and easy update, and it fixes *lots* of little bugs in the web interface. Just do it ASAP.

  5. #25
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    17
    Rep Power
    7

    Default Remains after upgrade.

    I upgraded today and the Microsoft Live I mean Yahoo search bar remains.

  6. #26
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Quote Originally Posted by webaj View Post
    I upgraded today and the Microsoft Live I mean Yahoo search bar remains.
    Did you read the thread?

  7. #27
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    17
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by jholder View Post
    Did you read the thread?
    Sorry about that. I thought that "fixed with the new version" it would be removed by default.

    This did work.
    /opt/zimbra/bin/zmprov mc default zimbraFeatureWebSearchEnabled FALSE

  8. #28
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    12
    Rep Power
    7

    Default

    It might be that i have the open source version but giving in that command doesnt remove the search bar in any of the themes.

    The vesion i am using should be okay right?
    Release 5.0.2_GA_1975.UBUNTU6 UBUNTU6 FOSS edition

  9. #29
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    It works in both FOSS & NE...is your account in the default COS? Try it on your COS or on your individual account:
    zmprov ma user@domain.com zimbraFeatureWebSearchEnabled FALSE

  10. #30
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    12
    Rep Power
    7

    Default

    No i created a COS for each individual domain. I though it would be a default settings.

    I tried with doing it on user level and that worked great! Thanks.

    How would i do it per COS though?

    Also i am assuming that the Yahoo theme is always with the bar? since that one doesnt switch off when i give the command.
    Last edited by bornsilly; 02-04-2008 at 01:07 PM.

Similar Threads

  1. Upgrade to 5.1 from 4.5.10 on Suse 10.0?
    By zap in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 01-13-2008, 05:02 AM
  2. [SOLVED] Searching message headers?
    By gkra in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 08-11-2007, 08:26 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •