Results 1 to 6 of 6

Thread: [SOLVED] Daily mail report error

  1. #1
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Thailand
    Posts
    24
    Rep Power
    8

    Default [SOLVED] Daily mail report error

    zimbra@mail:~$ /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport
    DBD::mysql::st execute failed: Table './zimbra_logger/mta' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed at /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport line 515.
    'select distinct(quote(msgid)) from mta where arrive_time >= '2008-02-06 00:00:00' and arrive_time <= '2008-02-07 00:00:00''
    /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport sql execute failed: DBD::mysql::st fetchall_arrayref failed: fetch() without execute() at /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport line 520.
    DBD::mysql::st execute failed: Table './zimbra_logger/mta' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed at /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport line 515.
    'select s2, count(s2) as C from (select distinct(msgid), sender as s2 from mta where sender is not null and arrive_time >= '2008-02-06 00:00:00' and arrive_time <= '2008-02-07 00:00:00') as foo group by s2 order by C desc'
    /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport sql execute failed: DBD::mysql::st fetchall_arrayref failed: fetch() without execute() at /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport line 520.
    DBD::mysql::st execute failed: Table './zimbra_logger/mta' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed at /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport line 515.
    'select recipient, count(distinct(msgid)) as C from mta where recipient is not null and arrive_time >= '2008-02-06 00:00:00' and arrive_time <= '2008-02-07 00:00:00' group by recipient order by C desc'
    /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport sql execute failed: DBD::mysql::st fetchall_arrayref failed: fetch() without execute() at /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport line 520.
    DBD::mysql::st execute failed: Table './zimbra_logger/mta' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed at /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport line 515.
    'select distinct(msgid), arrive_time, status, statusmsg from mta where status != 'sent' and arrive_time >= '2008-02-06 00:00:00' and arrive_time <= '2008-02-07 00:00:00' order by msgid'
    /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport sql execute failed: DBD::mysql::st fetchall_arrayref failed: fetch() without execute() at /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport line 520.
    Generating report
    From 2008-02-06 00:00:00 to 2008-02-07 00:00:00

    No messages found

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    74
    Rep Power
    8

    Default

    Look here: Repair Logger Data Corruption - Zimbra :: Wiki

    Be sure to repair the right table, in your case mta

  3. #3
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Thailand
    Posts
    24
    Rep Power
    8

    Default

    I already use:
    $ logmysql zimbra_logger
    mysql> REPAIR TABLE raw_logs;

    and
    mysql> REPAIR TABLE raw_logs USE_FRM;

    but it still error. Anyone help me please.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Germany
    Posts
    74
    Rep Power
    8

    Default

    your error says: DBD::mysql::st execute failed: Table './zimbra_logger/mta'

    so try:

    Code:
    $ logmysql zimbra_logger
    mysql> REPAIR TABLE mta;

  5. #5
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Thailand
    Posts
    24
    Rep Power
    8

    Default

    I try this and error disappear .
    Code:
    $ logmysql zimbra_logger
    mysql> REPAIR TABLE mta;
    But it still no message found like this.

    Code:
    zimbra@mail:~$ /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport
    Generating report
            From 2008-02-07 00:00:00 to 2008-02-08 00:00:00
    
    No messages found

  6. #6
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Thailand
    Posts
    24
    Rep Power
    8

    Default

    Sorry it already work after i restart server. Thanks for your help a lot .

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 06:01 AM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  3. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 06:07 PM
  4. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM
  5. receiveing mail
    By maybethistime in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 12-09-2005, 03:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •