Results 1 to 5 of 5

Thread: [SOLVED] Help ..... I don't know what is wrong

  1. #1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Help ..... I don't know what is wrong

    Hi,

    For some reason my MTA stopped this morning and I don't know how to fix it

    Starting ldap...Done.
    Starting logger...Done.
    Starting mailbox...Done.
    Starting antispam...Done.
    Starting antivirus...Done.
    Starting spell...Done.
    Starting mta...FAILED
    postmap: fatal: bad string length 3 > 1: recipient_delimiter = + -
    postalias: fatal: bad string length 3 > 1: recipient_delimiter = + -
    postfix failed to start


    Starting stats...Done.


    Please help as it has been down allday ...

    Thanks Mark

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Operating system? Zimbra version? What changes have you made to the configuration? Is there any more details in the logs?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default

    And the solution?

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by mrcoffe View Post
    And the solution?
    Well, as this thread is over a year old and the o/p never responded to my question I guess we'll never know what the problem or solution was.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default

    I think I found it:

    # /opt/zimbra/libexec/zmfixperms (run as root)

    I'm back in business again.

Similar Threads

  1. Schedule View displays events in wrong calendar
    By jdell in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 01-28-2008, 07:17 PM
  2. InitNotebookRequest error: sent to wrong host
    By cstolley in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 07-10-2007, 11:30 AM
  3. HSM Error - "operation sent to wrong host"
    By ewlooney in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 02-13-2007, 06:59 AM
  4. Wrong info in Disk Stats
    By brained in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 10-19-2006, 05:13 PM
  5. Wrong icons in GA Zimbra web client
    By iain in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 02-13-2006, 03:13 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •