Results 1 to 2 of 2

Thread: [SOLVED] services wont start after upgrade

  1. #1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] services wont start after upgrade

    Hey all,

    First off, Id like to thank anyone here who's willing to help me! This morning antivirus stopped working, tried a few things to get it to work (changed the interval restart setting, made my own .pid file, and clamav is up to date), so I'd read about reinstalling/upgrading Zimbra. So, I backed up everything in /opt/zimbra, ran ./install.sh, chose to do the upgrade, upgrade installs, then it brings me to a menu, and snmp, mta, logger, spell, and a few other major services like that are all disabled, so I enable them, and save the config. When I run zmcontrol start to try and start zimbra, it just spits out the host name. Any ideas? Zimbra 4.5.5_GA_838.FC5_20070503175107

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    IM'd me - his backup got restored, coaxed everyone's favorite av services into submission, & made it to 4.5.11_GA_1751.FC5 just fine the other day.

    (Though he may be still trying to get AOL happy with his reverse dns.)

    Time to upgrade some ram bud - 1GB for 1k users...& with 36GB of total drive space no less! (don't remember if there was raid on that)

    To get to v5 you'll have to follow these steps to change operating systems first: /blog/archives/2007/10/moving_zcs_to_another_server.html
    -To switch you'll need to use the exact same zimbra version (4.5.11) to change operating system platforms first, then once the platform is switched you can upgrade to 5.0.2.
    http://www.zimbra.com/forums/announc...-released.html

Similar Threads

  1. Errors installing Outlook Connector
    By Tim G in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 57
    Last Post: 05-05-2011, 03:27 PM
  2. Debian - Upgrade from 4.5.6
    By magikman in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 01-19-2008, 12:59 PM
  3. [SOLVED] Some services doesn't start
    By Kika in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 09-17-2007, 03:15 PM
  4. Error Installing Outlook Connector
    By DanO in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 17
    Last Post: 08-28-2007, 10:35 AM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •