Results 1 to 4 of 4

Thread: Saving as draft still loses formatting in 5.0.2

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Location
    Glasgow, Scotland
    Posts
    6
    Rep Power
    8

    Default Saving as draft still loses formatting in 5.0.2

    The Product Portal indicates that bug 24050 (Formatting is lost when saving draft) has been resolved in 5.0.2

    I am using the Advanced (Ajax) client running on Firefox (2.0.0.11) with ZCS open source (5.0.2) but when I save a message containing html formatting (bold, underline, tables, etc) I still lose all formatting when the message is subsequently opened.

    Has anyone else noticed that this problem (introduced by the v5 upgrade) still exists?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    101
    Rep Power
    9

    Default

    I've just been notified by one of my power users (company owner) that this is an issue.
    I don't know if it was a problem with him in the past (ver 4.5.6), but we have just upgraded to 5.0.4, and it is still "a problem"

  3. #3
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Minneapolis, MN
    Posts
    101
    Rep Power
    9

    Default

    Thanks Mike. Missed those Bugzillas, and I only found that one question about the text formatting from this guy..as I was looking for an answer for my company president.
    Glad to see fix on the horizon,
    rick

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •