Results 1 to 2 of 2

Thread: Working with spam

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    34
    Rep Power
    7

    Default Working with spam

    How do I manage spam?
    • Change SpamAssassin settings
    • Add spam/ham
    • Grey listing with postgrey (would like to try it)
    • DSpam ( I see it in there but it's turned off )


    Problem
    On Zimbra 5.0.2 I don't see any spam in the graph. The graph that's on the Admin page. I have another server running 5.0 that shows spam in the graph. What's going on here?

    Here's what I have:
    • Zimbra 5.0.2
    • Ubuntu Dapper LTS

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

Similar Threads

  1. Spam Filters just stopped working.
    By SurrealSystems in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 02-19-2008, 02:16 AM
  2. [SOLVED] Is my spam trainer working?
    By sbriscoe2 in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 08-22-2007, 02:52 PM
  3. How to check if spam training is working?
    By tbovingdon in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 03-13-2007, 05:57 AM
  4. spam training not working - permission denied
    By micwise in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 03-10-2007, 04:01 AM
  5. Working with an external SPAM filter server
    By tron in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 10-17-2005, 02:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •