Results 1 to 2 of 2

Thread: failed to read html content in webmail HTML mode

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default failed to read html content in webmail HTML mode

    Hi all,

    Is there anyone encountering problems when using HTML mode of webmail to view an html email?

    One of my user usually check mails remotely, and his network connection was unstable that Ajax UI was not quite suitable for him as error messages always pop up. I've suggested him to turn to HTML mode, and everything works fine.

    But the problem comes when he is going to check those mails with a text file as attachment and a html content. Using Ajax mdoe to view it is 100% normal, but using HTML mode to view will simply show the strings in the text file attachment, and no way to show the html content.

    These mails are not sent by any mail client. They are machine-generated.

    Here's the original source of one of those mails. Yet sorry that the email domains are modified due to confidentiality. The contents are also modified, but I'm sure that these parts are only plain texts and simple html codes.


    Return-Path: report@domain.com
    Received: from admin.domain.com (LHLO admin.domain.com)
    (192.168.0.253) by admin.domain.com with LMTP; Thu, 21 Feb 2008
    16:05:16 +0800 (HKT)
    Received: from localhost (localhost.localdomain [127.0.0.1])
    by admin.domain.com (Postfix) with ESMTP id 1B072202BE
    for <report@domain.com>; Thu, 21 Feb 2008 16:05:16 +0800 (HKT)
    X-Quarantine-ID: <2kJnhjoVNFZf>
    X-Virus-Scanned: amavisd-new at
    X-Amavis-Alert: BAD HEADER, Header field occurs more than once: "To" occurs 4
    times
    X-Spam-Flag: NO
    X-Spam-Score: -2.47
    X-Spam-Level:
    X-Spam-Status: No, score=-2.47 tagged_above=-10 required=6.6 tests=[AWL=0.128,
    BAYES_00=-2.599, HTML_MESSAGE=0.001]
    Received: from admin.domain.com ([127.0.0.1])
    by localhost (admin.domain.com [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024)
    with ESMTP id 2kJnhjoVNFZf for <report@domain.com>;
    Thu, 21 Feb 2008 16:05:10 +0800 (HKT)
    Received: from mail.domain.com (mail.domain.com [10.16.0.1])
    by admin.domain.com (Postfix) with SMTP id 25A29202B3
    for <report@domain.com>; Thu, 21 Feb 2008 16:05:10 +0800 (HKT)
    Received: from localhost (localhost.localdomain [127.0.0.1])
    by mail.domain.com (Postfix) with ESMTP id 0F3D53D045E;
    Thu, 21 Feb 2008 16:03:00 +0800 (HKT)
    X-Quarantine-ID: <io+vt+4Q-Z7a>
    X-Virus-Scanned: amavisd-new at
    X-Amavis-Alert: BAD HEADER, Header field occurs more than once: "To" occurs 4
    times
    Received: from mail.domain.com ([127.0.0.1])
    by localhost (mail.domain.com [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024)
    with ESMTP id io+vt+4Q-Z7a; Thu, 21 Feb 2008 16:02:57 +0800 (HKT)
    Received: from trading-server (trading-server.domain.com [192.168.0.23])
    by mail.domain.com (Postfix) with ESMTP id 47F5C3D0194;
    Thu, 21 Feb 2008 16:02:57 +0800 (HKT)
    From: report@domain.com
    To: report@domain.com
    To: report@anotherdomain.com
    To: user1@domain.com
    To: user2@domain.com
    Message-ID: <11367747.21203581102003.JavaMail.admin@domain.com >
    Subject: Feb21,2008 Hong Kong Turnover
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: multipart/mixed;
    boundary="----=_Part_2_11544518.1203581102002"
    Date: Thu, 21 Feb 2008 16:02:57 +0800 (HKT)

    ------=_Part_2_11544518.1203581102002
    Content-type: text/plain
    Content-Transfer-Encoding: 7bit

    Strings in the text attachment. Strings in the text attachment. Strings in the text attachment. Strings in the text attachment. Strings in the text attachment. Strings in the text attachment. Strings in the text attachment. Strings in the text attachment. Strings in the text attachment. Strings in the text attachment. Strings in the text attachment.
    ------=_Part_2_11544518.1203581102002
    Content-type: text/html
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

    <html>
    <body>
    html parts<br>
    html parts<br>
    html parts<br>
    html parts<br>
    html parts<br>
    html parts<br>
    html parts<br>
    </body>
    </html>
    ------=_Part_2_11544518.1203581102002--


    I understand it's weird to ask something about the HTML mode stuff. I profoundly appreciate the Ajax UI, and I also hope every user can enjoy it too. But you know, it turns out to be so helpless when not even 1 out of 100 posts is talking about HTML mode problems. Please, I need your help...

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default

    Seems this is really a rare problem...no suggestions?

Similar Threads

  1. bayes db..
    By osiris in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 06-15-2011, 11:14 AM
  2. SLES10: Problem upgrading from Zimbra NE 5.0 to NE 5.0.1
    By trapanator in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 02-27-2008, 12:51 PM
  3. My Zimbra server down ... please help :)
    By frankb in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-2007, 10:29 AM
  4. Relay Issues with windows mobile 5 device
    By astarr in forum Zimbra Mobile
    Replies: 15
    Last Post: 04-19-2007, 04:17 PM
  5. Lotus migration
    By babou in forum Migration
    Replies: 15
    Last Post: 03-05-2007, 09:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •