Results 1 to 2 of 2

Thread: [SOLVED] Commercail Cert/Multi-server Install

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    London, ON
    Posts
    255
    Rep Power
    10

    Default [SOLVED] Commercail Cert/Multi-server Install

    I have five servers:
    2 LDAP servers
    2 MTA servers
    1 Mailbox server

    All running version 5.0.1.

    I have been running self-signed certs for over a year, and I am now install commercial certs. I am using a wildcard cert if it make any difference.

    I used the web interface to generate the CSR, but it wouldn't install via the web interface. I installed it via the command-line it looks like it worked. If I view the cert in the admin interface it shows properly. However with I hit the web site or refresh the admin page it is still show the old certificate.

    I then installed the comm cert on all my servers. I checked the admin interface and they are all using the new wildcard cert. But still the web interface and admin interface are using the old certificate. I have tried recreating the CA, redeploying the CA removing the /opt/zimbra/ssl/zimbra/server folder, but it is still using the old self-signed cert. I'm not even sure where it is getting the cert from

    Does this have something to do with the fact that the LDAP server is a CA?

    Thanks in advanced!

  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    London, ON
    Posts
    255
    Rep Power
    10

    Default

    I figured it out. My keystore still had the tomcat entry in it and will preferring it. I may be advantageous to remove the keystore in the upgrade.

Similar Threads

  1. Zimbra 5.0 RC1 MAC OS X - Server crash after install !!
    By MiddleBrooker in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 10-18-2007, 10:49 AM
  2. Install Webmail on MTA server?
    By jeffreyheinen in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 08-16-2007, 04:28 PM
  3. Multi Server Install
    By rrojas in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 04-13-2007, 08:20 AM
  4. Multi server install settings
    By Vimm in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 03-14-2007, 01:46 PM
  5. Zimbra Installation Problem
    By AnilKumarYalla in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 09-10-2006, 10:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •