Results 1 to 2 of 2

Thread: Zimbra Help problem in Firefox

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Location
    San Diego
    Posts
    53
    Rep Power
    8

    Default Zimbra Help problem in Firefox

    Our users have reported (and I have verified) odd behavior of the Contents panel in the Zimbra Help system (both User Help and Admin Help) when viewed in Firefox.

    Behavior is slightly different across OS platforms (Windows, Mac, and Linux)

    Behavior is normal in Safari and Internet Explorer.

    On Firefox 1.5 and 2.0 on Linux, the Help system incorrectly renders the left pane (Contents, Index and Search) in a small box at the top of the left frame, instead of full-size in the frame.

    On Firefox 2.0 on Mac and Windows, the left pane/frame of the help system is rendered properly.

    In all cases, none of the sections of the Contents list are clickable until the user clicks on the first section, "Getting Started". After that, the Contents list works as expected.

    We have reproduced this on several different systems:

    • Windows XP and Firefox 2.0.x (multiple systems)
    • Linux (CentOS 4 and CentOS 5, Firefox 1.5.x and 2.0.x)
    • Mac OS X 10.5.2 and Firefox 2.0.x


    Anyone else seeing this? Go to:

    http(s)://zimbraserver.domain.tld/zimbra/help/Zimbra_User_Help.htm

    in Firefox and try to select something other than "Getting Started" in the Contents list.

    The Index and Search sections seem to work fine, but again, on Linux, they only render a small box in the top of the left frame.

    Thanks,

    Gregory

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

Similar Threads

  1. [SOLVED] Spam Being Sent Thru Server - Help Needed!
    By msf004 in forum Administrators
    Replies: 22
    Last Post: 03-14-2008, 11:11 PM
  2. Replies: 9
    Last Post: 03-01-2008, 07:21 PM
  3. Replies: 12
    Last Post: 02-25-2008, 06:28 PM
  4. upgrade woes -made into new thread
    By JustinHarlow in forum Installation
    Replies: 18
    Last Post: 06-08-2007, 12:11 PM
  5. 4.5 Upgrade failure
    By brained in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 03-03-2007, 02:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •