Results 1 to 2 of 2

Thread: GAL Both as not working

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2
    Rep Power
    7

    Talking GAL Both as not working

    Hello People

    Integrated the Active Directory in order to correct the zimbra, everything worked perfectly. But when I try to create a local account (not in my basis of AD), not, I will sign on the dashboard and reports as a user and password invalidate, which may be happening?

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Try:
    zmprov md domain.com zimbraAuthFallbackToLocal TRUE

    (Admin accounts in the most recent versions automatically have fallback auth 'set' incase your external AD auth is unavailable or configured improperly.)

Similar Threads

  1. External GAL & Select Addresses
    By ashm in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 07-07-2011, 03:14 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 05-14-2009, 05:32 PM
  3. GAL not working with Active Directory
    By ardiederich in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 02-12-2008, 08:01 PM
  4. GAL w/AD setup issue
    By The Fold in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 03-24-2007, 01:43 PM
  5. GAL not correct for Outlook
    By Richard in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 03-07-2007, 12:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •