Results 1 to 3 of 3

Thread: catchall not working

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    21
    Rep Power
    7

    Default catchall not working

    hello

    when i set a catchAll account on my server, it does'nt work:

    modifyAccount catchAll@mydomain.com zimbraMailCatchAllAdress @mydomain.com

    gives me


    ERROR: account.INVALID_ATTR_NAME (invalid attr name: [LDAP: error code 17 - zimbraMailCatchAllAdress: attribute type undefined])

    what's wrong ?

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by papango View Post
    hello

    when i set a catchAll account on my server, it does'nt work:

    modifyAccount catchAll@mydomain.com zimbraMailCatchAllAdress @mydomain.com

    gives me


    ERROR: account.INVALID_ATTR_NAME (invalid attr name: [LDAP: error code 17 - zimbraMailCatchAllAdress: attribute type undefined])

    what's wrong ?
    The error means exactly what it says, the attribute is invalid i.e. you've misspelt 'Address'. I would strongly advise you not to have a catch-all address on your server, they are a spammers dream.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    21
    Rep Power
    7

    Default

    thank you phoenix. It's working now.

    before i move to zimbra, i had a catchall adress i used to give my users a mail-like system:

    i fetch the catchall account and look for user@mydomain.com . Then, i retrieve this mail and send it to him on the webmail gui.

    so it's not really a mail because the account user@ doesn't really exists.
    I have a php backend witch crons a imap_open() on the mail server.

    So i migrate to Zimbra but now i can't open the catchall account using imap_open() as i used to do on qmail.
    (as described here)

Similar Threads

  1. Zimlets all not working?
    By jadestorm in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 10-28-2007, 08:25 PM
  2. Remove catchall is not working
    By rhodebump in forum Users
    Replies: 8
    Last Post: 04-09-2007, 10:06 PM
  3. Catchall not working as expected?
    By jbwiv in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 02-24-2007, 09:45 PM
  4. Zimbra stoped working overnight
    By vlskip in forum Installation
    Replies: 32
    Last Post: 03-07-2006, 01:52 PM
  5. HTTPS Is Working, HTTP Not Working
    By uh-nu-bu in forum Installation
    Replies: 12
    Last Post: 11-09-2005, 06:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •