Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Strange Problem

  1. #11
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    22
    Rep Power
    7

    Default Cyrilic or Windows - cp1251

    My Outlook 2007 Language Interface using Cyrilic , but this message "рНБЮ ЯЗНАЫЕМХЕ Е" is not a problem . My problems is why in Outlook 2007 I don't see attchments file when is > 1 MB ?
    Last edited by devil; 04-15-2008 at 07:45 AM.

  2. #12
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Okay, but what is the translation into english please ?

  3. #13
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    22
    Rep Power
    7

    Default Okay :)

    This message is some fragment at format MIME .

    That is and no attachemnts in email

  4. #14
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    22
    Rep Power
    7

    Default

    I think so Outlook 2007 resize attachmet when is > 1 MB , may be this is a problem , because with 500 Kb attachment .JPG for example i don't have problem .

  5. #15
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Looks like a outlook issue on the face of things as very similar symptoms :- E-mail attachment size Outlook 2007 - Tech Support Forum

  6. #16
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    22
    Rep Power
    7

    Default

    Ok but i don't see any response here -> E-mail attachment size Outlook 2007 - Tech Support Forum
    FreeBSD Rulzzz!

  7. #17
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    Searching the net found a lot of people with the same problem in Outlook 2007, but very few replies on how to fix it. I would therefore suggest it is raised with Microsoft

Similar Threads

  1. strange problem with Sent folder
    By fchassaing in forum Users
    Replies: 0
    Last Post: 10-24-2007, 09:57 AM
  2. Strange Problem
    By nicolas in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 10-05-2007, 01:21 PM
  3. Strange tomcat problem
    By robscovell in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 03-18-2007, 11:47 PM
  4. strange MTA Relay Problem
    By pfuschi in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-31-2006, 11:51 AM
  5. Strange asterisk zimlet problem
    By simonellistonball in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 08-23-2006, 09:43 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •