Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: [SOLVED] Auth from Extern LDAP

  1. #11
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    13
    Rep Power
    7

    Default

    Mmorse,
    Only more one question, hehehe .

    Have a problem, install one other LDAP on the same machine with run the zimbra??

    Thanks!

  2. #12
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Zimbra has it's own LDAP (that you have to use) so you should use a separate virtual machine like vmware if the same physical box needs another ldap instance. You might be able to get it working using non-standard ports on the other ldap instance, but you probably need 389 or 636 anyways - so I would go the VM route or use another physical box.

  3. #13
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    13
    Rep Power
    7

    Default

    Thanks for all

    Best Regards,

  4. #14
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    NoVA
    Posts
    31
    Rep Power
    7

    Default

    This thread was very helpful, thanks to all.

  5. #15
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    19
    Rep Power
    8

    Default

    I have a related question. How do you provision a domain from the command line with external LDAP auth specified? I saw how to specify it as "external-ldap" but not how to then specify the bind DN, etc, from the command line.

    Ideas?
    ---------------

    Jettero Heller
    SysAdmin // SEO // Scientologist
    http://jetteroheller.wordpress.com/

Similar Threads

  1. LDAP Cannot bind on migration to new server
    By neekster in forum Migration
    Replies: 23
    Last Post: 03-09-2009, 02:08 AM
  2. upgrading from 5.0.4 to 5.0.5 opensource
    By smoke in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 10-19-2008, 10:38 AM
  3. Zimbra Install Problem - getDirectContext
    By bsimzer in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 07-19-2007, 10:12 AM
  4. Zimbra + Samba LDAP auth problems
    By fajarpri in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 07-04-2007, 11:39 PM
  5. 3 testing: LDAP: 389 Failed when restore zimbra
    By victorLeong in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 05-24-2007, 06:45 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •