Results 1 to 4 of 4

Thread: IMAP Problem With Outlook 2003

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    16
    Rep Power
    7

    Unhappy IMAP Problem With Outlook 2003

    Hello everybody !!!

    as the title says, I have some problem with the mailboxes synchronization with IMAP protocol. I have tried with the most popular Messaging clients, but only Outlook 2003 SP2 & 3 doesn't work.

    My test (The results are the same with or without SSL) :
    - Thunderbird 2 : OK
    - Outlook Express 6 : OK
    - Windows Mobile 6 Email Client : OK
    - Outlook 2003 SP2 & 3 : freeze after authentification

    if someone has already encountered this problem, please help me !
    I conducted an analysis frame, and have checksum error with outlook 2003.

    unfortunately I'm forced to use Outlook 2003, so this is my problem.

    Thanks for your answers in advance.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1,433
    Rep Power
    12

    Default

    Do you have an IMAP protocol trace for that connection?
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    16
    Rep Power
    7

    Default

    Hi dkarp,

    I join in my post my last trace for the IMAP connection with Outlook.

    Download zip file for obtain the trace in capture format.

    Thanks.

    trace.txt

    imap_outlook(pcap).zip

  4. #4
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1,433
    Rep Power
    12

    Default

    Protocol looks OK, actually, but it's showing lots of concurrent LOGIN attempts with different usernames and passwords. Are you sure that your Outlook 2003 profile is set up correctly?
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

Similar Threads

  1. Outlook 2003: Unable to Login
    By SubFreeze in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 01-07-2009, 04:24 AM
  2. Outlook 2003 dropping IMAP connection after 5.0 GA upgrade
    By Mark Daniel in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2008, 10:00 AM
  3. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 07:07 PM
  4. Problem in Outlook 2003 with SMTPS
    By m.a.g. in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 03-06-2007, 02:35 PM
  5. Problem with IMAP
    By kernelpanic in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 4
    Last Post: 03-10-2006, 05:44 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •