Results 1 to 6 of 6

Thread: Quota not showing when using imap proxy

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Curitiba - PR - Brazil
    Posts
    28
    Rep Power
    7

    Default Quota not showing when using imap proxy

    Hello,

    I'm getting a problem with imap proxy: the imap client doesn't display quota size. When I point client to mailbox server, it works fine. Seems like Zimbra is not supporting GETQUOTA through IMAP Proxy.

    Is there any configuration missing?

    Thank you,
    Augusto Fontes

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Curitiba - PR - Brazil
    Posts
    28
    Rep Power
    7

    Default

    Anyone? I notice that imap sort is not provided as well.

    Augusto Fontes

  3. #3
    Join Date
    May 2008
    Posts
    24
    Rep Power
    7

    Default

    * BUMP *
    has there been any feedback at all over this?

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,587
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by cdmdotnet View Post
    * BUMP *
    has there been any feedback at all over this?
    I guess not as the thread is over nine-months old, there seems to have been no other reports in the forums of this behaviour. There's also not much detail in the original post about Zimbra version, configuration or any other details. Have you looked in bugzilla for this problem?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    Join Date
    May 2008
    Posts
    24
    Rep Power
    7

    Default

    I'll agree there aren't many ( if any ) other mentions of this issue, other then the two of us having the same issue.
    I have the community edition install version 5.0.6 ( I've tried upgrading repeatedly but the self issued self certs fail )
    Using thunderbird via the IMAP proxy , and either:
    * the properties dialogue - quota tab : I get This server does not support quotas
    * the Display Quota 0.2.1.1 plug-in : I get an empty indication
    Using Thunderbird as above but directly to the IMAP server and not via the proxy ( not all services are currently installed on the same server ) everything works fine ( after restarting thunderbird ) .

  6. #6
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Well if you perform the upgrade again we can help if there are any errors Have you had a read through Recreating a Self-Signed SSL Certificate - Zimbra :: Wiki.

Similar Threads

  1. [SOLVED] IMAP Proxy problems
    By jcmanous in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 02-04-2008, 08:11 AM
  2. [updated]Perdition IMAP Proxy Remote Exploit Bug
    By jholder in forum Announcements
    Replies: 0
    Last Post: 11-06-2007, 06:36 PM
  3. imap proxy enable/disable
    By kmuralidharan in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-23-2007, 03:31 AM
  4. Zimbra Imap with Proxy User
    By prash in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 04-26-2006, 04:42 PM
  5. Error on IMAP - Tomcat crashes!
    By rodrigoccurvo in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 11-30-2005, 06:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •