Results 1 to 3 of 3

Thread: User reply messages blank when using web client

  1. #1
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    SF
    Posts
    35
    Rep Power
    7

    Default User reply messages blank when using web client

    I have a few users who are experiencing the following problem.

    User A sends an email (from Thunderbird or apple mail) with an attachment to User B, who is using Zimbra web client.

    When User B replies back to the email, his/her text response can not be seen in the body of the email. The only way to see it is by looking at the raw data. What User A will see is an embedded object in the body called "mime-attachment.jpg" or "mime-attachment.tiff"

    I even have reports from one user who can't see the attachments at all and they are using the Zimbra web client, in this case User B uses zimbra web, and User A is on a standard mail client, e.g. Thunderbird, Apple Mail.

    Thoughts anyone?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    25

    Default

    It sounds similar to this Bug 25225 - Replying to mail sent from mac mail on the iPhone results in blank email with bogus attachment

    It is suggested that it has been fixed in a later release. Are you able to upgrade ?

  3. #3
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    SF
    Posts
    35
    Rep Power
    7

    Default

    I believe we are moving to 5.0.5 very soon. In the mean time I will recommend the user(s) who are experiencing the problem to try the HTML version since perhaps thats a temp work-around for now.

    Does this have to do with the conversion by mac for the PNG extension?

Similar Threads

  1. Zimbra web client user documentation?
    By sadams@bigrocksports.com in forum Zimbra in Education
    Replies: 11
    Last Post: 04-29-2008, 08:40 PM
  2. Replies: 13
    Last Post: 10-30-2007, 12:41 AM
  3. [SOLVED] Web client Email body blank
    By palmczak in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 10-11-2007, 10:14 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 10-05-2007, 12:49 PM
  5. Issue with Print Size in Zimbra Web Client
    By soxfan in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 05-11-2007, 01:59 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •