Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] Problem migrating from 5.0.4_GA F7 FOSS to 5.0.5

  1. #1
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Brazil
    Posts
    88
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Problem migrating from 5.0.4_GA F7 FOSS to 5.0.5

    Hello

    I am trying to migrate from 5.0.4_GA F7 FOSS to 5.0.5_GA F7 FOSS

    I run the install.sh and everything goes fine without any error message
    but when I try to access the WEB interface I always get the message:
    ----------------------------------------------
    HTTP ERROR: 403

    FORBIDDEN

    RequestURI=/zimbra/

    Powered by Jetty://
    -------------------------------------------------
    the log for jetty always says

    XXX.XXX.XXX.XXX - - [14/May/2008:21:45:44 -0300] "GET /zimbra/ HTTP/1.1" 403 1384 "-" "Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.1.12) Gecko/20080129 Iceweasel/2.0.0.12 (Debian-2.0.0.12-0etch1)"

    I even tried to copy the old jetty directory to the updated zimbra install but
    had the same problem.

    Any ideas?

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Brazil
    Posts
    88
    Rep Power
    7

    Default

    I found that the file
    /opt/zimbra/jetty-6.1.5/webapps/zimbra/WEB-INF/web.xml is missing
    in the upgraded version, I copy from the backup to this directory but
    when I start zimbra the file is gone. Is this correct?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Brazil
    Posts
    88
    Rep Power
    7

    Default

    Please

    Any help on this????

    Thanks

  4. #4
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Brazil
    Posts
    88
    Rep Power
    7

    Default

    Well finally I found the solution, for some reason the /tmp
    directory had a zimbra subdirectory with a lot of web.xml in there
    and for some reason when zimbra could not rewrite the file and it
    simply deleted and did not generate back and without web.xml
    the Web interface never works.

    Removing /tmp/zimbra solved the problem

    []s

Similar Threads

  1. LDAP Problem 5.0.5 - Will not Start
    By randall in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 05-01-2008, 02:54 AM
  2. Where do I find 5.0.5 GA FOSS source code?
    By bonadio in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-29-2008, 04:18 PM
  3. Moving from FOSS to NE server - mysql problem
    By zzzzsg in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-18-2008, 03:11 PM
  4. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 06:07 PM
  5. ssl problem while migrating
    By chandu in forum Migration
    Replies: 3
    Last Post: 12-28-2007, 08:10 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •