Results 1 to 3 of 3

Thread: Cannot enter text in body under Standard Mode

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    North Carolina
    Posts
    24
    Rep Power
    7

    Default Cannot enter text in body under Standard Mode

    I am running 5.05 and I cannot enter text in an email while in standard mode using 'plain text' under IE 5.5 or 6.0 or 7.0. It works fine in Firefox versions. I'm not sure the cause as the hosted demo on Zimbra's site works just fine.

    Suggestions???

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    I just repo'd on 5.0.5 & 5.0.6 using IE7
    -Standard client
    -Preferences > composing > as text
    -Can't type in message body area

    However, if you create a signature you no longer have this problem.

    -Let me search bugzilla real quick to see if it's already known.

  3. #3
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

Similar Threads

  1. SLES10: Problem upgrading from Zimbra NE 5.0 to NE 5.0.1
    By trapanator in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 02-27-2008, 01:51 PM
  2. failed to read html content in webmail HTML mode
    By Frederick Cheung in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 02-24-2008, 05:32 PM
  3. Installation Issues - SLES 10_Zimbra 5.0 Beta 3
    By rhartman in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 01-14-2008, 07:18 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 11-13-2007, 09:35 PM
  5. Message with attachment but no other body text appear zombied
    By barrywiggins in forum Zimbra Mobile
    Replies: 0
    Last Post: 08-01-2007, 03:11 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •