Results 1 to 6 of 6

Thread: problem still not solved

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    7
    Rep Power
    7

    Default problem still not solved

    hi

    i'm also having this problem , i have read all through this thread and didnt find an answer. . .

    zimbraAdmin dosnt open in firefox (ver 2.0.0.14) - just a gray page.
    zimbraAdmin dosnt open in IE 7 - just a grey page.
    (there is an icon showing there were errors loading the page...
    ... error: 'ZaZimbraAdmin' is undefined
    line: 1422
    . . . . )
    also tryed maxthon and a few others - none worked.
    all from the same computer.

    from another location it works fine.
    and from the problematic computer i can still get to the normal (not https) webmail page.

    (please dont ask me if i've put in "https://" in front of the address, we are way past that stage... )

    ______________

    Regards,

    Amir Tal.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Quote Originally Posted by amirtal View Post

    (please dont ask me if i've put in "https://" in front of the address, we are way past that stage... )
    Good, because that wouldn't cause this anyway.

    Can you do a
    su - zimbra
    zmmailboxdctl stop
    rm -rf /opt/zimbra/jetty/work/*
    zmmailboxdctl start
    zmzimletctl listZimlets all

    and paste the output?
    Last edited by jholder; 05-25-2008 at 07:53 PM. Reason: fixed dir

  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    By the way, I've moved your post to it's own thread. This has nothing to do with what was posting in that thread 2 years ago

  4. #4
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    186
    Rep Power
    8

    Default Correct dir?

    Hey John, is that the correct directory?

  5. #5
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    21

    Default

    Nope. Sorry, The correct directory is
    /opt/zimbra/jetty/work/*

  6. #6
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    7
    Rep Power
    7

    Default output from : "zmzimletctl listZimlets all"

    output from : "zmzimletctl listZimlets all"

    Installed Zimlet files on this host:
    com_zimbra_cert_manager (ext)
    com_zimbra_date
    com_zimbra_email
    com_zimbra_local
    com_zimbra_phone
    com_zimbra_search
    com_zimbra_url
    Installed Zimlets in LDAP:
    com_zimbra_cert_manager (ext)
    com_zimbra_date
    com_zimbra_email
    com_zimbra_local
    com_zimbra_phone
    com_zimbra_search
    com_zimbra_url
    Available Zimlets in COS:
    default:
    com_zimbra_date
    com_zimbra_email
    com_zimbra_local
    com_zimbra_phone
    com_zimbra_search
    com_zimbra_url
    tmp/zimbra-output (END)

    thanks for the help

    Amir Tal.

Similar Threads

  1. Missing Email Problem
    By prox in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 6
    Last Post: 03-16-2008, 11:01 PM
  2. Zimbra, WM5.0, AS + problem with regional fonts
    By wojo2000 in forum Zimbra Mobile
    Replies: 7
    Last Post: 06-25-2007, 02:04 AM
  3. WindowsMobile - problem with regional fonts
    By wojo2000 in forum Zimbra Mobile
    Replies: 0
    Last Post: 06-22-2007, 11:37 AM
  4. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •