Results 1 to 3 of 3

Thread: Mails in Junk Folder

  1. #1
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Philippines
    Posts
    193
    Rep Power
    8

    Default Mails in Junk Folder

    Hi all,

    The configuration is like this: Internet --> SPAM/AV device --> Zimbra 5.0.5.

    Having this configuration, I have turned-off the AS/AV option in the MTA services (gui). And looking at the logs, it's not running, even if I look at the status of amavisd, it's not running either.

    I'm only wondering, having the AS/AV option turned off, and amavisd not running, if I have some mails considered as spam (with a [SPAM] mark in the subject line) by the appliance in front of zimbra, it should go directly to my inbox rather than in my junk folder, is this assumption correct?

    If not, how can I make those e-mails go directly to my Inbox? Do I still have to turn-off something aside from AS/AV?

    Thanks in advance for any feedback.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Philippines
    Posts
    193
    Rep Power
    8

    Default

    Any idea on this one? Would really appreciate your kind input.


  3. #3
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Philippines
    Posts
    193
    Rep Power
    8

    Default

    Do I need to issue the command?:

    postconf -e content_filter=

    Anybody, please? Thanks.

Similar Threads

  1. .pst migration issues
    By jimklein in forum Migration
    Replies: 13
    Last Post: 02-16-2009, 01:55 AM
  2. can't you help me
    By iwan siahaan in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 12-17-2007, 06:53 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 08-11-2007, 01:40 PM
  4. Spam training and Junk folder behavior
    By flyerguybham in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 02-14-2007, 12:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •