Results 1 to 9 of 9

Thread: Creating a Contact Group using the GAL

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    26
    Rep Power
    7

    Default Creating a Contact Group using the GAL

    I tried to create a contact group this morning only to find that if I try to browse through the GAL it will not change pages. If I browse my address book it works find, but when I try to pull it from the GAL and click the arrow for the next page, it just pulls the same page again.

    I'm using ZCS 5.0.6 Community on a Cent OS 5 server.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    26
    Rep Power
    7

    Default

    anyone else seen this?

  3. #3
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    86
    Rep Power
    8

    Default

    Try the search window... see if the GAL displays a new page


    gersh

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    26
    Rep Power
    7

    Default

    I may be missing something here. If I use the search function it only searches in my contacts, not the GAL. If I use the search in the New Contact Group page it will narrow down the search, but if the results are more than one page it will only show the first page, when I click the button for the next page it just refreshes the current page, although the back button does light up and if I click it it greys out again. I'm on vacation this week so I'll be slow to reply to anything.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    26
    Rep Power
    7

    Default

    I'm still having this issue, anyone have any ideas?

  6. #6
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    26
    Rep Power
    7

    Default

    I've just updated to 5.0.8 and it's still doing the same thing. Is anyone else having a similar issue? I'm guessing I may need to file this as a bug.

  7. #7
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default

    I also notice this behavior with Release 5.0.9 F7 FOSS edition.

    The first set of results from a wildcard search of addresses in the GAL is the only set displayed, even when clicking on the forward arrow to display the subsequent lists. The numbers increment correctly, however the list of addresses displayed is the same as the first.

    Obviously a bug. Have you had any luck with a workaround?

    Landon

  8. #8
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    26
    Rep Power
    7

    Default

    I haven't found a workaround yet, which I haven't had a lot of time to work on it.

  9. #9
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default

    I did some more digging and found a comment at bugzilla indicating that this simply isn't possible.

    Bug 9974 – No way to view all contacts returned by search in "select address" pane

    Landon

Similar Threads

  1. [SOLVED] Edit Button in Documents Gray After Upgrade
    By weathertation in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 05-14-2008, 12:47 PM
  2. Issue Creating Contact Group
    By soxfan in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 04-04-2008, 10:50 PM
  3. Contact Group With External GAL?
    By hurstel in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 04-01-2008, 12:00 PM
  4. 4.0.4 to 4.5.6 upgrade failed in network edition
    By chenthil in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2007, 09:36 AM
  5. [SOLVED] Simple backup question...
    By dameron in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 08-25-2007, 09:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •